U-40 Rod Bond not setting up - Fly Fishing Forum
the Rod Rack Rod Builder's Forum

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-11-2003, 11:26 PM
Darren Evans Darren Evans is offline
Recent Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Lakewood, CA
Posts: 23
U-40 Rod Bond not setting up

Mixed equal parts and applied it to reel seat assembly and cork handle. It's been about an hour and a half, and the stuff is still not setting up. This is my first experience with RodBond. What is the standard time for this stuff to set up?
Reply With Quote
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Fly Fishing Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help setting up rod/line BiG_aL Getting Started 2 06-04-2004 11:36 PM
Setting eyes Slinger >> Archive: Striper (etc) Flies 1 01-28-2004 11:36 AM
setting the hook newbiefish Worldwide Flyfishing Discussion 5 05-01-2002 04:40 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:10 AM.



Copyright Flyfishingforum.com (All Rights Reserved)